رضا هاشمي- متخصص تغذيه گفت: ماده فيبر موجود درسبزيجات و ميوه جات باعث کاهش احتمال سرطان در افراد مي شود.
رضا هاشمي متخصص تغذيه با بيان اينکه ماده فيبر موجود درسبزيجات و ميوه جات باعث کاهش احتمال سرطان در افراد مي شود، گفت: مواد غذايي مانند حبوبات، آرد، آلو، گندم، نان سنگک، چاي سبز، توت و انجير خشک، کشمش، سيب، هويج و مرکبات سرشار از ماده فيبر هستند.
وي با اعلام اينکه مصرف سبزي باعث کاهش وزن مي شود، اظهار داشت: حرکت سريع غذا در دستگاه گوارش، جلوگيري از بروز سرطان، افزايش سرعت تخليه روده و باکتري هاي مفيد در بدن از مهمترين خاصيت مصرف ماده فيبر است.
اين متخصص تغذيه با بيان اينکه مصرف سالاد از بروز سرطان جلوگيري مي کند، تصريح کرد: تهيه و مصرف سالادهاي تيره رنگ مانند اسفناج، کلم، لوبيا سبز، فلفل و گوجه فرنگي ايمني بدن را نسبت به بروز سرطان افزايش مي دهد.
وي با اعلام اينکه سموم و آفات موجود در ميوه جات باعث ايجاد سرطان در بدن افراد مي شود، تاکيد کرد: براي ضدعفوني کردن و از بين بردن ميکروب و آلودگي هاي موجود در ميوه جات و سبزيجات تازه، اين مواد غذايي را در زمان مصرف با مواد شوينده شست و شو دهيد.
هاشمي با اشاره به تاثير تمشک در سلامت افراد بيان کرد: مصرف انگورهاي درشت باعث نابودي سلول هاي سرطاني کبد مي شود.
وي با بيان اينکه مهمترين خواص سير ضدسرطاني بودن آن است، تصريح کرد: استفاده از مولتي ويتامين، مصرف بعضي مکمل ها، آبميوه هاي صنعتي و نوشابه خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي دهد.