پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 227305
مواد غذايي که از بروز سرطان جلوگيري مي کند
تاریخ انتشار : 1395/09/24 19:12:33
نمایش : 1222
رضا هاشمي- متخصص تغذيه گفت: ماده فيبر موجود درسبزيجات و ميوه جات باعث کاهش احتمال سرطان در افراد مي شود.
رضا هاشمي متخصص تغذيه با بيان اينکه ماده فيبر موجود درسبزيجات و ميوه جات باعث کاهش احتمال سرطان در افراد مي شود، گفت: مواد غذايي مانند حبوبات، آرد، آلو، گندم، نان سنگک، چاي سبز، توت و انجير خشک، کشمش، سيب، هويج و مرکبات سرشار از ماده فيبر هستند.       
وي با اعلام اينکه مصرف سبزي باعث کاهش وزن مي شود، اظهار داشت: حرکت سريع غذا در دستگاه گوارش، جلوگيري از بروز سرطان، افزايش سرعت تخليه روده و باکتري هاي مفيد در بدن از مهمترين خاصيت مصرف ماده فيبر است.

 

اين متخصص تغذيه با بيان اينکه مصرف سالاد از بروز سرطان جلوگيري مي کند، تصريح کرد: تهيه و مصرف سالادهاي تيره رنگ مانند اسفناج، کلم، لوبيا سبز، فلفل و گوجه فرنگي ايمني بدن را نسبت به بروز سرطان افزايش مي دهد.

 

وي با اعلام اينکه سموم و آفات موجود در ميوه جات باعث ايجاد سرطان در بدن افراد مي شود، تاکيد کرد: براي ضدعفوني کردن و از بين بردن ميکروب و آلودگي هاي موجود در ميوه جات و سبزيجات تازه، اين مواد غذايي را در زمان مصرف با مواد شوينده شست و شو دهيد.

 

هاشمي با اشاره به تاثير تمشک در سلامت افراد بيان کرد: مصرف انگورهاي درشت باعث نابودي سلول هاي سرطاني کبد مي شود.

 

وي با بيان اينکه مهمترين خواص سير ضدسرطاني بودن آن است، تصريح کرد: استفاده از مولتي ويتامين، مصرف بعضي مکمل ها، آبميوه هاي صنعتي و نوشابه خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي دهد.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html